Löydät meidät myös Facebookista

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 viikko sitten

Toteutimme Lappialle 13 videon sarjan koulutusvideoita.

Asiakkaamme kommentoi tuotantoa seuraavin sanoin: "Minä koin että oli turvallista lähteä työstämään videoita teidän kanssa. Ammattitaitonne näkyi heti, olette rauhallisia ja varmoja työssänne. Minulla on tavoitteet ja työn laadun taso korkealla omassa työssäni, ja koin että olin epämukavuusalueellani kuvausten aikana. Nomonin rauhallinen ja varma ote työhön toi minulle tunteen, että voin olla oma itseni ja lopputuloksesta tulee hyvä".
... Lue lisää.Piilota.

Toteutimme Lappialle 13 videon sarjan koulutusvideoita. Asiakkaamme kommentoi tuotantoa seuraavin sanoin: Minä koin että oli turvallista lähteä työstämään videoita teidän kanssa. Ammattitaitonne näkyi heti, olette rauhallisia ja varmoja työssänne. Minulla on tavoitteet ja työn laadun taso korkealla omassa työssäni, ja koin että olin epämukavuusalueellani kuvausten aikana. Nomonin rauhallinen ja varma ote työhön toi minulle tunteen, että voin olla oma itseni ja lopputuloksesta tulee hyvä.Image attachmentImage attachment+6Image attachment
4 kuukautta sitten

Teollisuudessa on meneillään vauhdikas pyrkimys kohti puhtaampaa tulevaisuutta. Suuretkaan yksiköt eivät tässä muutoksessa yksin pärjää, vaan tarvitsevat kumppanikseen Tormets Oy:n kaltaisia kestävän siirtymän mahdollistajia. Tormets Oy on selkeyttänyt rooliaan uusimalla strategiansa, yritysilmeensä ja verkkosivustonsa viimeistä piirtoa myöten.

Uudenlainen suhtautuminen puhtaan siirtymän strategiseen kumppanuuteen näkyy selvin sanoin ja kuvin Nomon Oy:n tuottamilla verkkosivuilla tormets.fi . Sivuston rakenne, sisällöt ja kaikki muutkin elementit laitettiin täysin uusiksi.

”Kyse ei ole pelkästään yrityksen pukemisesta uusiin vaatteisiin. Tormetsissa on löydetty kokonaan uusi lähestymiskulma omaan tekemiseen, josta jokainen tormetslainen voi olla hyvällä syyllä ylpeä”, Pasi Lento Nomon Oy:stä toteaa.

”Yrityksen verkkosivujen uudelleen rakentaminen on merkittävä ja aikaa vievä projekti, mutta Nomonin kanssa homma on sujunut kuin itsestään. Kun tekijät osaavat asiansa ja tuntevat toimintaympäristön, valmista ja hyvännäköistä sisältöä syntyy vauhdilla. Yhteistyö Nomonin kanssa on ollut helppoa ja erittäin toimivaa”, Tormets Oy:n toimitusjohtaja Kari Rantamaa kiittelee.

Saman näkemyksen ja kokemuksen jakaa myös Tormetsin operatiivinen johtaja Antti Valta:

”Tormetsin verkkosivujen uudistamisprojekti Nomon Oy:n kanssa on sujunut erittäin tehokkaasti ja helposti. Ensimmäisen tapaamisen aikana sovitut määrittelyt ovat toteutuneet sovitun mukaisesti, ja aikataulu sekä kustannukset ovat pitäneet paikkansa”, Antti Valta kiteyttää.

Lue lisää Nomonin palveluista: nomon.fi
... Lue lisää.Piilota.

Teollisuudessa on meneillään vauhdikas pyrkimys kohti puhtaampaa tulevaisuutta. Suuretkaan yksiköt eivät tässä muutoksessa yksin pärjää, vaan tarvitsevat kumppanikseen Tormets Oy:n kaltaisia kestävän siirtymän mahdollistajia. Tormets Oy on selkeyttänyt rooliaan uusimalla strategiansa, yritysilmeensä ja verkkosivustonsa viimeistä piirtoa myöten. Uudenlainen suhtautuminen puhtaan siirtymän strategiseen kumppanuuteen näkyy selvin sanoin ja kuvin Nomon Oy:n tuottamilla verkkosivuilla https://tormets.fi . Sivuston rakenne, sisällöt ja kaikki muutkin elementit laitettiin täysin uusiksi. ”Kyse ei ole pelkästään yrityksen pukemisesta uusiin vaatteisiin. Tormetsissa on löydetty kokonaan uusi lähestymiskulma omaan tekemiseen, josta jokainen tormetslainen voi olla hyvällä syyllä ylpeä”, Pasi Lento Nomon Oy:stä toteaa. ”Yrityksen verkkosivujen uudelleen rakentaminen on merkittävä ja aikaa vievä projekti, mutta Nomonin kanssa homma on sujunut kuin itsestään. Kun tekijät osaavat asiansa ja tuntevat toimintaympäristön, valmista ja hyvännäköistä sisältöä syntyy vauhdilla. Yhteistyö Nomonin kanssa on ollut helppoa ja erittäin toimivaa”, Tormets Oy:n toimitusjohtaja Kari Rantamaa kiittelee. Saman näkemyksen ja kokemuksen jakaa myös Tormetsin operatiivinen johtaja Antti Valta: ”Tormetsin verkkosivujen uudistamisprojekti Nomon Oy:n kanssa on sujunut erittäin tehokkaasti ja helposti. Ensimmäisen tapaamisen aikana sovitut määrittelyt ovat toteutuneet sovitun mukaisesti, ja aikataulu sekä kustannukset ovat pitäneet paikkansa”, Antti Valta kiteyttää. Lue lisää Nomonin palveluista: https://nomon.fiImage attachment
4 kuukautta sitten

Tunnettu Pohjois-Pohjanmaalainen jääkiekkojoukkue Kiekko-Laser Juniorit uudisti ilmeensä ja Nomon toimi uusien kotisivujen toteuttajana. Kotisivujen sisällön päivitys käy Kiekko-Laserin omalta henkilökunnalta helposti ja nopeasti. Uudelle sivustolle upotettiin urheiluseurojen käyttämä myClub-järjestelmä. Sivuston latausnopeus on jälleen kerran taattua Nomon-laatua.

k-laser.fi

Lue lisää Nomonin palveluista: nomon.fi
... Lue lisää.Piilota.

Tunnettu Pohjois-Pohjanmaalainen jääkiekkojoukkue Kiekko-Laser Juniorit uudisti ilmeensä ja Nomon toimi uusien kotisivujen toteuttajana. Kotisivujen sisällön päivitys käy Kiekko-Laserin omalta henkilökunnalta helposti ja nopeasti. Uudelle sivustolle upotettiin urheiluseurojen käyttämä myClub-järjestelmä. Sivuston latausnopeus on jälleen kerran taattua Nomon-laatua. https://k-laser.fi Lue lisää Nomonin palveluista: https://nomon.fiImage attachment
6 kuukautta sitten

Torniolainen vuonna 1964 perustettu Maansiirto Mykkälä Oy valitsi Nomonin uusien kotisivujen toteuttajaksi. Yritys on tehnyt juuri sukupolvenvaihdoksen ja nyt toiminta jatkuu menestyksekkäästi jo kolmannessa sukupolvessa.

Nomon suunnitteli ja toteutti avaimet käteen ratkaisuna uudet responsiiviset ja erittäin nopeat kotisivut.
... Lue lisää.Piilota.

Torniolainen vuonna 1964 perustettu Maansiirto Mykkälä Oy valitsi Nomonin uusien kotisivujen toteuttajaksi. Yritys on tehnyt juuri sukupolvenvaihdoksen ja nyt toiminta jatkuu menestyksekkäästi jo kolmannessa sukupolvessa. Nomon suunnitteli ja toteutti avaimet käteen ratkaisuna uudet responsiiviset ja erittäin nopeat kotisivut.Image attachment
8 kuukautta sitten

Tuotimme asiakkaallemme Digipolikselle Meri-Lapin kestävä kasvu 2023 -videon.

Nomon ideoi, kuvaa ja editoi kaikensuuruiset, sekä budjettiin sopivat videotuotannot ammattitaidolla.

Kiinnostuitko videotuotantopalveluistamme? Ota yhteyttä [email protected] tai 0500 101 101.

... Lue lisää.Piilota.

Video image

0 CommentsComment on Facebook

8 kuukautta sitten

LapIT valitsi Nomonin kumppaniksi toteuttamaan uudet verkkosivut. Sivut toteutettiin modernilla lohkomallilla, mikä mahdollistaa asiakkaalle vapaat kädet koko sisällön rakentamiseen ja hallintaan. Verkkosivut kertovat hyvin LapIT:n laajoista palveluista ja tuovat paremman jalansijan internettiin tuleviksi vuosiksi.

Projekti käynnistettiin määrittelytyöpajalla yhdessä asiakkaan projektiryhmän kanssa. Näin saatiin luotua tehokkaasti ymmärrys siitä, miten sivuston tulisi palvella LapIT:n liiketoimintaa.

Sivusto on ylläpidetty Nomonin WordPressiä varten optimoidussa palvelinympäristössä. Tämä takaa huippupisteet sivuston nopeudessa.

”Meille oli tärkeää löytää helposti saavutettavissa ja lähestyttävissä oleva ammattitaitoinen kumppani, joka näkee yhteistyölle pitkäaikaista jatkumoa. Nomon totesi ensimmäisessä tapaamisessa yhteistyömme olevan ”prosessi, ei projekti”, ja siihen kiteytyi erinomaisesti odotuksemme sivujen yhteistyökumppanilta. Nomonin kanssa yhteydenpito on alusta saakka ollut helppoa, ja he ovat tarjonneet meille sivujen uudistustyön aikana useita erilasia ratkaisuja tarpeisiimme. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Suuret kiitokset jo tähänastisesta yhteistyöstä.”
- Milla Karjalainen, verkkosivu-uudistuksen projektipäällikkö, LapIT Oy

www.lapit.fi/tervetuloa-uusille-verkkosivuillemme/
... Lue lisää.Piilota.

LapIT valitsi Nomonin kumppaniksi toteuttamaan uudet verkkosivut. Sivut toteutettiin modernilla lohkomallilla, mikä mahdollistaa asiakkaalle vapaat kädet koko sisällön rakentamiseen ja hallintaan. Verkkosivut kertovat hyvin LapIT:n laajoista palveluista ja tuovat paremman jalansijan internettiin tuleviksi vuosiksi. Projekti käynnistettiin määrittelytyöpajalla yhdessä asiakkaan projektiryhmän kanssa. Näin saatiin luotua tehokkaasti ymmärrys siitä, miten sivuston tulisi palvella LapIT:n liiketoimintaa. Sivusto on ylläpidetty Nomonin WordPressiä varten optimoidussa palvelinympäristössä. Tämä takaa huippupisteet sivuston nopeudessa. ”Meille oli tärkeää löytää helposti saavutettavissa ja lähestyttävissä oleva ammattitaitoinen kumppani, joka näkee yhteistyölle pitkäaikaista jatkumoa. Nomon totesi ensimmäisessä tapaamisessa yhteistyömme olevan ”prosessi, ei projekti”, ja siihen kiteytyi erinomaisesti odotuksemme sivujen yhteistyökumppanilta. Nomonin kanssa yhteydenpito on alusta saakka ollut helppoa, ja he ovat tarjonneet meille sivujen uudistustyön aikana useita erilasia ratkaisuja tarpeisiimme. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Suuret kiitokset jo tähänastisesta yhteistyöstä.”
- Milla Karjalainen, verkkosivu-uudistuksen projektipäällikkö, LapIT Oy https://www.lapit.fi/tervetuloa-uusille-verkkosivuillemme/Image attachmentImage attachment

2 CommentsComment on Facebook

🙂

Aivan

1 vuotta sitten

Suunnittelimme ja toteutimme Digipolikselle täysin uuden karttapalvelun esittelemään alueen teollisuutta ja mahdollisuuksia.

✅ Kartan hallinta WordPressissä
✅ Hyödyntää Googlen karttojen rajapintaa
✅ Ensimmäisestä palaverista toiminnallinen versio alle kuukaudessa

Digipolis Maps: maps.digipolis.fi/
Digipolis - Kemin Teknologiakylä
... Lue lisää.Piilota.

Suunnittelimme ja toteutimme Digipolikselle täysin uuden karttapalvelun esittelemään alueen teollisuutta ja mahdollisuuksia. ✅ Kartan hallinta WordPressissä
✅ Hyödyntää Googlen karttojen rajapintaa
✅ Ensimmäisestä palaverista toiminnallinen versio alle kuukaudessa Digipolis Maps: http://maps.digipolis.fi/
Digipolis - Kemin Teknologiakylä
1 vuotta sitten

Suunnittelimme ja toteutimme torniolaiselle huippubrändien vaatekaupalle La Perle:lle täysin uuden ja modernin WooCommerce-verkkokaupan.

Asiakkaan hienot kommentit Nomonin työstä palkitsi tekijät. "Nomon suunnitteli meille uuden verkkokaupan, jonka toiveena meillä oli nykyaikaisuus, helppokäyttöisyys ja tyylikkyys. Sivuista tuli meidän näköiset ja ne sopivat hyvin yhteen myymälämme kanssa. Jo heti ensimmäisestä tapaamisesta alkaen yhteistyö lähti pyörimään. Toiveitamme ja mielipiteitämme kuunneltiin, mutta myös perusteltiin hyvin miksi jokin asia ei välttämättä toimisi. Asiantunteva ja luotettava yhteistyö antoi meille intoa kehittää verkkokauppaamme ja katsoa kohti tulevaisuutta. Kehitettäviä asioita on, mutta niitä löytyy aina ja niitä on ilo lähteä kehittämään yhdessä Nomon:n kanssa." - Sara-Fiina, La Perle

La Perlen verkkokauppa: laperle.fi/
Lue lisää palveluistamme: nomon.fi/
... Lue lisää.Piilota.

Suunnittelimme ja toteutimme torniolaiselle huippubrändien vaatekaupalle La Perle:lle täysin uuden ja modernin WooCommerce-verkkokaupan. Asiakkaan hienot kommentit Nomonin työstä palkitsi tekijät. Nomon suunnitteli meille uuden verkkokaupan, jonka toiveena meillä oli nykyaikaisuus, helppokäyttöisyys ja tyylikkyys. Sivuista tuli meidän näköiset ja ne sopivat hyvin yhteen myymälämme kanssa. Jo heti ensimmäisestä tapaamisesta alkaen yhteistyö lähti pyörimään. Toiveitamme ja mielipiteitämme kuunneltiin, mutta myös perusteltiin hyvin miksi jokin asia ei välttämättä toimisi. Asiantunteva ja luotettava yhteistyö antoi meille intoa kehittää verkkokauppaamme ja katsoa kohti tulevaisuutta. Kehitettäviä asioita on, mutta niitä löytyy aina ja niitä on ilo lähteä kehittämään yhdessä Nomon:n kanssa. - Sara-Fiina, La Perle La Perlen verkkokauppa: https://laperle.fi/
Lue lisää palveluistamme: https://nomon.fi/Image attachment

2 CommentsComment on Facebook

😂

Miks mä en ole kuullut kummastakaan?

1 vuotta sitten

Paikallisena toimijana toteutimme Keminmaan kunnalle uuden www.keminmaa.fi -verkkosivuston ja uudistimme graafisen ilmeen. Asiakkaan palaute palkitsi tekijät.

"Nomon Oy toteutti Keminmaan kunnan uudet www-sivut ja graafisen ilmeen. Sivuista haluttiin selkeät ja kuntalaisia, muitakin henkilöitä, yrityksiä ja yhteisöjä palvelevat sekä markkinoivat. Graafisesta ilmeestä moderni ja kunnan ominaisuuksien näköinen.

Nomon Oy teki asiantuntevaa ja luotettavaa työtä. Se kuunteli kuntaa ja antoi uusia, kehittäviä ajatuksia. Vaikuttavaa oli se, että kaikki Nomon Oy:n esitykset olivat tarkoin mietittyjä ja perusteltuja. Työstä näki selväsi Nomonin halu tehdä uudenaikaset ja tulevaisuuteen suuntavat sivut sekä kunnan näköinen värimaailma ja graafinen ilme. Työskentelystä näkyi myös halu palvella asiakasta.

Kunta oppi paljon yhteistyöstä Nomonin kanssa ja kiittääkin tästä yritystä. Kunta on saanut uudenaikaiset, palvelevat www-sivut, raikkaan, kunnan näköisen värimaailman sekä selkeän graafisen ilmeen. Kuntalaisilta on tullut hyvää palautetta sivuista, ja kuntalaisten mielipide on kunnalle tärkeintä.

Tästä on hyvä lähteä kehittämään sivustoa tulevien vaatimusten mukaan.

Kiitos Nomon Oy!"

- Hannele Matinlassi, kunnanjohtaja, Keminmaan kunta
... Lue lisää.Piilota.

Paikallisena toimijana toteutimme Keminmaan kunnalle uuden www.keminmaa.fi -verkkosivuston ja uudistimme graafisen ilmeen. Asiakkaan palaute palkitsi tekijät. Nomon Oy toteutti Keminmaan kunnan uudet www-sivut ja graafisen ilmeen. Sivuista haluttiin selkeät ja kuntalaisia, muitakin henkilöitä, yrityksiä ja yhteisöjä palvelevat sekä markkinoivat. Graafisesta ilmeestä moderni ja kunnan ominaisuuksien näköinen. Nomon Oy teki asiantuntevaa ja luotettavaa työtä. Se kuunteli kuntaa ja antoi uusia, kehittäviä ajatuksia. Vaikuttavaa oli se, että kaikki Nomon Oy:n esitykset olivat tarkoin mietittyjä ja perusteltuja. Työstä näki selväsi Nomonin halu tehdä uudenaikaset ja tulevaisuuteen suuntavat sivut sekä kunnan näköinen värimaailma ja graafinen ilme. Työskentelystä näkyi myös halu palvella asiakasta. Kunta oppi paljon yhteistyöstä Nomonin kanssa ja kiittääkin tästä yritystä. Kunta on saanut uudenaikaiset, palvelevat www-sivut, raikkaan, kunnan näköisen värimaailman sekä selkeän graafisen ilmeen. Kuntalaisilta on tullut hyvää palautetta sivuista, ja kuntalaisten mielipide on kunnalle tärkeintä. Tästä on hyvä lähteä kehittämään sivustoa tulevien vaatimusten mukaan. Kiitos Nomon Oy! - Hannele Matinlassi, kunnanjohtaja, Keminmaan kuntaImage attachmentImage attachment